Моє дитинство йде босоніж,
Моє дитинство десь тут поруч,
Моє серденько десь блукає,
Воно, воно, його шукає!
Я мрію, хочу повернути,
Оте життя, що безтурботне,
Коли ми бігали малими,
На річку в лузі, що б зловити,
Якусь малесенку рибину,
Та й принести її додому,
Що б мама з татом похвалили.
04.04.2012 р.