Ніч невпинно зближує нас...
Ніч не хоче слухати час...
Горить багаття душ і сердець...
Пам”ятаєш ті щирі слова?
Добра казка знов ожива
І в ній такий щасливий кінець!
Спалах сонця в твоєму вікні
Нам дарує сонячні дні...
Разом зустрінемо новий день...
Ти полинь у яскравий політ...
Ти побачиш увесь білий світ
Цей світ, що кличе нас до пісень
Приспів : В наших серцях – невгамовна сила!
Ніч розгортає музичні вітрила,
Знову разом ми пливем у човні...
Сяйво срібних сонячних плес
Нам віщує радо з небес
Що мить, чарівна мить настає!
Коло друзів зімкнеться в цей час
Ти побачиш, - багато є нас
Повір, - ти знайдеш щастя своє!
П-в
27.03.1998 р.
Пісня присвячена Дню молоді – 27 червня і виконувалась вперше на фестивалі сучасної пісні “Музичні вітрила” у 1998, стала візитною карткою аналогічних фестивалів у 1999, 2000 р.р., що проводились в смт. Нововоронцовка, Херсонська область. Виконувалась гуртом “Форс-мажор”, - одним із організаторів та учасників фестивалю. Слова і музика – автора.