Ти думаєш, що я не проживу без тебе?
Я не така вже, як була колись.
Мов птаха, зранена, піднялась я до неба.
Поглянь тепер на мене, подивись.
Тепер я не слабка, я стала сильна.
Я не така, як ти був уявив.
Без тебе я, неначе вітер, вільна.
В мені ти силу волі розбудив.
Тебе я полюбила, як нікого,
Ти ж проігнорував це почуття.
Ти зранив моє серце до живого,
Хоч я тебе любила, як життя.
Ти серце залишив мені розбите,
Від болю я мов падала на дно.
Мені без тебе не хотілось жити,
Але тепер - байдуже, все одно.
Я вже не плачу більше за тобою,
Не прошу, не благаю, як колись.
Тепер я стала знов сама собою -
Й лебідкою піднялася увись.
*** З А П Р О Ш Е Н Н Я ***
Дорогі мої колеги по Перу - любі Поети і Поетеси!
Щиро запрошую Вас на мій концерт
"ЛЮБІМ ТОГО, ХТО ПОРЯД Є",
який відбудеться 17 квітня (в віторок Великодній) о 18.00
в Івано-Франківській обласній філармонії.
(м. Івано-Франківськ, вул. Курбаса, 3).
*** Сподіваюся на зустріч із Вами!!! ***
Щиро Ваша Оксана Винницька
Сила духу завжди піднімає людину над буденністю... Та все одно Ви з ним: ведете диспут, щось доказуєте... Так що свобода поки що примарна... Удачі Вам!
ОКСАНА ВИННИЦЬКА відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дорогі мої, дякую Богу, що Ви є у мене!
Мені надзвичайно приємно чути Ваші відгуки і побажання!
Ваша підтримка - велика допомога для мене.
Хотіла би потішити Вас своїми піснями!
Буду сподіватися, що так і буде!
А ще хотілобися зустрітися з кожним особисто - не тільки через сайт.
Надіюсь, що Бог пошле таку ласку!