Прийди, як не приходиш у вві сні,
Почуй, коли самотність б’ється,
Буває час коли не дощ,
Не вітер в серце увірветься.
Прийди посеред поля квіт,
Нектаром струшене волося,
Нехай не буде більше днів…
Твої уста - осінні роси…
Прийди, як не приходиш у вві сні,
Омареним яскравим сяйвом,
Хвилинні вічності твої,
Для мене будуть як останні…