Валіз, коліс врозріз жалю,
коли підеш ти, не відчую,
а, може, я собі малюю
а, може, я собі молю.
І радості сухе вино не випити
і не віддати,
не розкидати,
розривати тих слів,
що вже нема давно.
Ескіз униз врозріз жалю,
коли впаде,
я не почую,
а, може, просто я малюю,
а, може, просто я молю.