Зараз маю такий емоційний стан, що вбийте мене. Те що я готова постелитися там де ти впадеш, о ще біда тай годі. Розчарована у власно збудованому світі? Ні я до щастя і шаленства закохана до нестями тобою зачарована. Все, що у моєму житті сталося за весь цей час…я тобі багато чим завдячую. Багато було змінено моїх пріоритетів. Говорили про ксенофобію. От тобі моя ксенофобія Я БОЮСЯ БУТИ ТВОЄЮ СІРОЮ БУДЕННІСТЮ. Мені важливо кожного дня відчувати твою долоню. Я знаю, що з часом я буду тією святковою повсякденністю.
Зараз у тебе багато чого вдається твій погляд поруч, а рука завжди гріє мою долоню. Ти те, що я шукала у своєму житті. Врівноважений до шаленості, такий витривалий. Я захищена, захищена тобою.
Ти емоційний. Мені такий потрібний Твої сльози-це та відвертість яку я шукала всі свої 20 років незалежності. Твої очі і твоя віра. Твоє правильно сказане слово. Надихаєш, коли зовсім безсила, жалієш коли аж занадто погано.
Колись ти сказав, що я тобі нічого не дала. Потім вибачився, сказав, що під емоціями. Я віддала тобі свою ніжність, присвятила тобі свою творчість, подарувала тобі своє натхнення і огорнула тебе своєю особистістю. Часто така тобою натхненна.
Я щиро вірю, що мої обійми тебе врівноважують. Боже, як я в це вірю!!! Не засмучуйся, малий, ти такий у мене хороший))) Я не знаю, як тобі допомогти. Часто відчуваю свою провину. Сьогодні відчувала ту провину. Халепа…я й зараз її відчуваю. За той відведений нам з тобою період я щаслива. Вдячна, що ти такий зараз емоційно-стабільний.
Я поруч з тобою, якщо ти так захочеш! Я маю стільки слів і стільки не можу сказати, не можу пояснити…суцільні слова…емоції…буремність мої почутів.