Ти приходь до мене в рай.
Я подарую тобі крила, крила ангелів.
А потім спустимось на смертну землю.
Де панує зло, брехня, ненависть і несправедливість.
Я написав тисячу слів про кохання.
Про кохання моє до тебе.
Але Ти приходь до мене в рай.
Ти побачиш ідеальний світ.
Світ де існує тільки правда, справедливість, добро, кохання.
Ти хоч сказати, що такого не буває.
А Ти приходь до мене в рай.
І переконайся, шо такий світ існує.
А називається він - рай. Мій рай.
Ти приходь до мене в рай.
Приходь до мене в рай.
Я буду чекати тебе, там де мій рай.
P.S.
Я тебе чекав, а Ти? ...
Неприйшла.