Можливо то зірка вечірня,
Що освітить життя для всіх нас.
Можливо, коли темінь зникне
Твоє серце буде лиш вірне.
Ти йдеш по безлюдній дорозі
О! Як далеко ти від дому!
Mornie utulie! (Темрява прийшла)
Повір і ти знайдеш тоді свій шлях...
Mornie alantie! (Темрява зникла)
Обіцянка живе в душі поривах...
Можливо то буде виклик тіні,
Котрий далеко відлетить.
Можливо будеш подорожувати
Аби запалити новий день.
Коли ніч буде поборена,
Ти підведешся аби сонце знайти.
Mornie utulie! (Темрява прийшла)
Повір і ти знайдеш тоді свій шлях...
Mornie alantie! (Темрява зникла)
Обіцянка живе в душі поривах...