Чи настільки гаряче сонце,
щоб воно зігріло мою душу?..
Чи настільки сильний вітер,
щоб він розвіяв по світу всі тривожні думки?..
Чи настільки глибоке море,
щоб воно втопило в собі мої печалі?..
Чи настільки співочі птахи,
щоб їх пісня заглушила слова, тобою сказані?..
Чи настільки синє небо, щоб воно заполонило безодню душі?..
Чи настільки жорстокий світ,
щоб він перевершив постріл, здійснений тобою?..
Чи настільки ти Бог,
щоб міняти русло річки мого життя?