Ти розумна успішна і гарна.
Але трішки поламана лялька.
Так зі сторони і не скажеш.
Що відсутня якась деталька.
Тобі було занадто рано.
І йому зовсім не до того.
А її взагалі не питали.
Не дожила до першого слова.
Не сказала ласкаве Мамо.
Не відчула твоїх рук тепло.
Просто взяли і пошматували.
Викинули, і як не було.
Та ми платим за все у житті.
І не чиниться та деталька.
Якби ти сказала їм: Ні.
Була б в тебе своя вже лялька.