І знову я прокинуся вночі
З тривогою, що застигне на обличчі,
Вчора заснула на чужому плечі,
А сьогодні мені ти снився тричі.
Мені так хотілось тобі розповісти,
Що ти моє повітря, моє життя,
Ти заполонив все вільне місце
В серці, але, на жаль, добігає кінця
Наша спільна вистава-прем\'єра,
Де я акторка, а ти режисер,
Де я вікно, а ти портьєра,
Де я словник твоїх вишуканих манер.
І все ж, я намагатимусь заснути,
Розуміючи, що ніколи не буде \"нас\".
Мені б тільки одне і знати, й забути,
Що з тобою, як завжди, все гаразд...