Навкруги ходить стільки красивих дівчат.
Але Ти знаєш, що мені потрібна тільки Ти одна.
Я багато разів намагався сказати тобі це:
Що я тебе кохаю, і хочу бути з тобою разом.
Хочу кожен день вимовляти твоє ім'я,
Бачити твої красиві блакитні очі.
Цілувати твої, як мед, вуста.
Та коли намагався тобі сказати це,
Я забував все і червонів наче затриманий злодій.
Я кручуся і верчуся.
Ніяк не можу заснути.
Все думаю про тебе.
Ніяк не можу набратися сміливості і сказати тобі,
Що я кохаю тебе.
А Ти навіть не помічаєш мене.
Ми маємо різні статуси.
Ти дочка багатого татуся.
А я простий студент.
Ти їздиш на дорогому авто.
А я на громадському транспорті.
Ти захоплюєшся шопінгом і тусовками в нічних клубах.
А моє захоплення, це мистецтво і наука.
Наші шляхи життя ніколи не перетнуться.
Але Ти на завжди залишися моїм ідеалом.