Куди поділися надії,
Що їх плекала стільки зим?
Куди втекли всі мої мрії, -
Я одинокий пілігрим...
Шукаю я свою святиню,
що у тумані десь стоїть:
Чекає на мою гординю -
Їй вже давно пора спочить....
Куди так злякано сховались
Всі мої сни, думки, слова?
Ви десь втекли....Немов дізнались,
що вас змінити хочу я.
Мій егоїзм залишить спомин
в душі моїй, як вітерець.
Не буде вже травневим громом,
бо його владі вже кінець....