Докопаю до пекла великого І частину себе туди викину! © В'ячеслав Шестопалов Я хворий на сонце, три відблиски неба Розстрілюють смерчі на праведний гнів. Бомби літають, у серці потреба: Поближче до звірів у сірім куті. Дірка у шиї, пропиті кишені. Бачити хочуть мораль у труні Люди, що в серці, і ті, що в легенях, Мені б їх любити. Та варто чи ні ? Усіх би залишити, все поховати: Віру-надію, усе, що у ній. Темні бажання, мов дегенерати, Кину їх в пічку. Віддам сатані.
ID: 341712 Рубрика: Поезія, Лірика дата надходження: 04.06.2012 02:02:48 © дата внесення змiн: 05.06.2012 00:30:14 автор: Warik666
Проект ініційовано у 2002 р. київським поетом Євгеном Юхницею Правила щодо cookie