Любов моя...Ти така тиха й ніжна..
і непомітна, як повітряні струмки.
Моя любов...голубка білосніжна,
ти сенс в житті моїм.Одна лиш ти.
Ти так чаруєш, що сама себе не знаю,
і ціла вічність із тобою - тільки мить.
Твою присутність тиху завжди відчуваю,
і зовсім байдуже мені, що час летить.
Моя любов - з тобою я - хоч на край світу,
бо вже без тебе я не маю сенсу жить.
Коли з тобою - в моїм серці вічне літо,
і я готова цілий світ любить.