Життя зав”язалось вузлом,
Мене називаєш козлом.
Набридло жити з тобою,-
ти не даєш мені спокою.
Слідкуєш і мариш вороже,
Мені ніхто не допоможе...
Убив би при першій нагоді,
але так не буває в природі,
Я знаю мрії нездійсненні
та ж хочу я, щоб
сказала ти: ненавиджу й кохаю:
Лише тебе бажаю.
Однак... Мрії нездійсненні.
Не повезло в коханні.
Ти пішла забравши аромати,
Немає що їсти і хочеться спати.
Вогонь у моєму серці тліє,
І лиш думка про тебе гріє.
Я хочу сексу лиш з тобою,
Я хочу пити тебе з водою.
Купив букет і виправ майку-
пішов до тебе, вигадав байку.
Ти ж відказала одразу,
Перед цим сказавши таку фразу....
ненавиджу й кохаю:
Лише тебе бажаю.
Однак... Мрії нездійсненні.
Ще повезе в коханні.