Вірші і музика Олега Стадніка
Дивіться відеокліп -slavaword You Tube
Тобі, моя єдина,
Привіт із України,
До тебе о, матусю,
Я піснею горнуся!
Любов прийми від Віки,
Матусенько моя,
Без тебе сумовита
Знов донечка твоя...
Нехай ти десь далеко,
Не в рідному краю,
Та принесуть лелеки
Тобі любов мою!
Пригадую так часто
Прогулянки з тобою...
О, скільки в світі щастя,
Як поруч ти зі мною!
Любов прийми Віки,
Матусенько моя,
Без тебе сумовита
Знов донечка твоя...
Нехай ти десь далеко,
Не в рідному краю,
Та принесуть лелеки
Тобі любов мою!
О, мамо, рідна, люба,
Ти в мене наймиліша,
Ти знай,- я тут слухняна,
Вертайся ти скоріше!
Любов прийми від Віки,
Матусенько моя,
Без тебе сумовита
Знов донечка твоя...
Нехай ти десь далеко,
Не в рідному краю,
Та принесуть лелеки
Тобі любов мою!