Ати-бати йшли дебати,
Йшли дебати, як "базар",
Янукович розпинався,
Ну а Ющенко казав:
Що з країною стряслося,
Що у світі відбулося,
Економіка здригнулась
Із прем'єром, що був "хам",
Ну а Путін ,в свою чергу,
Всьому цьому помагав.
Він приїхав в Україну,
Побажав всім щастя нам,
Зустрічався із Кучмою,
Янукович був же там,
І вітав його "радного"
З перемогой - виборам
Хоч і сам не знав ще досі,
Як пояснить цей бедлам.
У Донецьку позбирались
Януковича "братки"
І почали розділяти шкуру ведмежачу
Ще не маючи її.
Щось про П.І.С.У.А.Р. казали,
Референдум там плели,
А коли дійшло до діла,
Похапались за штани.
Кушнарьов казав:
"Рєбята", біс попутав, то не ми".
І додав ще зразу браво:
"Федерація, "браткі"!".
А у Києві що сталось,
Тут нема чого сказать:
Люди стоять на майдані,
І не хочуть відступать.
Знають, що "хамло" з "браткамі"
Хоче звідси їх прогнать,
Тож із ранку і до ночі,
Як один вони стоять.
Всі кричать вони у гурті:
"Разом нас не подолать"
А в Донецьку я почули,
То й москаликів гукать.
Кажуть: "Худо діло, хлопці,
Йдіть до нас допомагать,
Ну а як не вийде зовсім,
В П.І.С.У.А.Р. будуть тікать.
Тут ведучий зупинив їх,
Хтів дискусію урвать,
Ну а "Яник", в свою чергу,
Став питання задавать:
"Пане Ющенко, мій милий,
Як же ви собі посміли
В нас "пічєньє" все забрать
Ми ж його хотіли "з'їсти",
Та і людям трохи дать.
Ну а ви , прийняв в пакеті,
Два закони із "відром"
Відмінили каруселі
І гоп-стопи загалом.
Ви Сєрьогу Підрахуя
З ЦВК мітлою гнали,
А заразом з цим наказом
Всю систему роз'єднали.
Ну а згодом моя жінка
Про майдан нам розказала,
І про валянки згадала,
Із америки котрі,
Апельсини із "наколкой",
Як у "мужа" у тюрьмі,
Мінінгітом налякала,
Що всі люди полягли.
Ох придумала вже вдало,
Аж посиніли усі!"
Тут вже час йому кінчати
І Ющу відповідати:
"Янукович, "дарагой",
А що ж ви зробили,
Економіку зірвали,
Мене отруїли.
Що ж такого я зробив,
"Ваше превосходство",
Що ви з Кучмою на мене злі необоротно.
Ви припхали із Росії
Діоксинчику сто грам,
Бо хотіли отруїти і отправити к чортам!
Ну а ще понабирали
бідниш хлопців за сто грам,
Бо хотіли на майдані
Утворився щоб бедлам!"
Янукович папірці все перебирає,
Але відповідь Ющу
Недолугу має:
"Пане Ющенко, шановний,
Не брешіть мені,
Бо ж мені щоночі снитесь
У страшному сні.
Я ж казав що я не крав
Жодной копійчини,
Я ж бо чесний же "браток",
Тому що не судимий!
Тут ведучий вже устряв,
Часу, бач, немає,
Але нашим хлопцям це не заважає..!
2004р.
ID:
34312
Рубрика: Поезія, Вірші, що не увійшли до рубрики
дата надходження: 25.07.2007 20:01:01
© дата внесення змiн: 25.07.2007 20:01:01
автор: Распутник
Вкажіть причину вашої скарги
|