Так тихо.. Лиш планети
Співають у небі сонети.
І гарно. Лиш зорі
Танцюють під ними у морі.
Так сумно. Ми двоє
По різні сторони сувою.
Морозно. Потрібно кохати.
Та.. В кармані ключі від однієї хати…
Нічого. Все добре.
У мене серце хоробре.
Зустріну-пробачу.
А зараз тихенько поплачу…