Краплинами дощу по шкірі.
Весь бруд буденного життя
Стікає. Лезом враз по вірі
Жорстоко вдарили слова.
Хоча,слова - то все болото!
Так важко діамант знайти...
Та, пошепки відкрив ворота
До таємничої душі...
Людська душа - то ліс незнаний.
І в сутінках вона пливе...
Хочу обняти світ твій - п"яний.
Відкрийся і впусти мене...