Усім жінкам, кого люблю,
А я люблю усіх,-
Дарую я надій зорю,
І жайворонка сміх!
Дарую усмішку озер,
Де сонячний розмай,
Дарую щастя вже, тепер
У слові через край!..
Ви, як веселка у гаїв,
Ви - світ моїх нахнень,
Без вас, жінки, я б не зумів
Створити сад пісень!
Я хочу,щоби кожна з вас
Коханою була,
Щоб кожну мить в високий час
Любов у вас цвіла!
Шановні, лагідні жінки,-
Квітуйте ви щодня,-
Ви ж кращі на землі квітки,
Ви - музика життя!
11.06.2012
Олег Стаднік