У кожно з нас є мрії....я теж маю мрію і ти маєш мрію...кожен бажає бути щасливим....кожен хоче розуміння ...кожен хоче бути коханим ...і я теж хочу...сьогодні дуже мало щирості ..відвертості ...розуміння...але ще є...тільки варто помічати не те ,що блищить а те ,що варто помічати...кожен може отримати те чого прагне....я теж...і ти..і всі! Ми йдемо за гордістю...пихою...ми чекаємо поваги і слави...ми шукаємо тепла там де й приблизно цьоьго не може бути....ми буваємо слабкими до нестерпності...ми боїмося цього ,ми шукаємо слабкості інших і виставляємо їх на показ, шоб всі забули про нашуслабкість....та цим ми вбиваємо в собі людяність..ми провокуємо інших на ненависть до нас..ми можемо багато...ми можемо все...правда не навчилися користуватися своїми навиками, а чи не хотіли? Ми можемо оприділитися чого саме ми хочемо і навіщо це нам потрібно...Але завжди є якийсь мінус,Хтось колись сказав, що ідеалів не існує, і всі дружно погодилися з цією думкою, але чому? А тому що так набагато легше, звісно легше переконати людину,що чогось не існує, аніж пахати і боротися за істину і добиватися протилежного"існуючого". Ми не впевнені чи справді наші мрії зроблять нас щасливішими ,а чи правильно ми мрієм? А чи ми пам*ятаємо які прості та здійснимі мрії були в дитинстві....я хочу щоб ви зрозуміли мене, якщо читаєте.....ми повинні помічати один одного..ми повинні навчитися все робити заново...ми повинні залишатися собою...ми повинні сприймати інших такими якими вони є...Ламати стареотипи і повірити , що ідеальне життя існує,лише потрібно знайти це в собі...ми будемо щосливі от побачите...це не дріб*язковість...це крок вперед!
в безкінечному прагнені досконалості мій внесок станове лише якусь мільйонну частку... а інколи бува, я себе докорюю за брак рішучості, яка б додала до тої мільйонної частки ще трішечки
Але все ж таки, часом я відчуваю зміни, що мене вдосконалюють. І це не лише мої вчинки, це, також, люди, що поряд зі мною...
Божена Гетьманчук відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
ОЦЕ МОНОЛОГ ДУШІ, СВІДОМОСТІ, РОЗУМУ, -- ОСОБИСТОСТІ! -- ЯКА УПЕВНЕНО ОБРАЛА ДЛЯ СЕБЕ -- ХАЙ НЕ ЛЕГКУ, АЛЕ ІСТИННУ ДОРОГУ ДО СВІТЛА! ДЕРЗАЙ, ДИТЯ!... НАШІ НАДІЇ НА КРАЩЕ...
це справді путь до Щастя, не десь і колись, а зараз і тепер!..
Божена Гетьманчук відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Обов*язково дерзатиму, я не здамся, нехай я слабка , але інколи і в слабкості сила