В твоїй голові вирує життя.
В твоїй голові ще одна голова.
Там люди, перевертні, звірі, боги...
Там твій світ, чи ні, нескінченні світи.
Там пристрасть і ніжність, життя там і смерть.
Там твоє божевілля, твоя карусель.
Там, хочеш-не хочеш, є влада своя.
Там, хочеш-не хочеш, своя псих-тюрма.
В твоїй голові марсіани,чи ні?
Як жити? Сховатись в чотири стіни.
Куди утекти від своєї дурні?
Втікай-не втікай, це в твоїй голові.
Вони хочуть їсти, годуй їх своїм...
Своїм пирогом або мозком своїм.
Вони, як вампіри усю твою кров,
Як сік, чи як каву доп'ють з молоком.
В твоїй голові це вовки чи щурі.
Вони тебе хочуть звести з землі.
Куди ж утекти від своєї дурні?
Втікай-не втікай, це в твоїй голові.
Дурієш? Твоя голова не смітник.
Ти сам собі ЖЕК, сам собі і двірник.
Кентаври і відьми збирають гулянку:
Котлети доїсти, допити солянку.
В твоїй голові є ще триста голів,
А може скотів,ну а може сватів.
Куди ж утекти від своєї дурні?
Втікай-не втікай, це в твоїй голові.