У ліску знов яснінь,-
Знов день,
І отак вся красінь:
Дзинь-дзень!
Дятлик мій у кору-
Тук-ток,
А зайчатко в траву
Скик-скок.
А дзвінок між квіток-
Дін-дон,
А в квітках сон казок-
Сон-сон...
Я погладжу м'який
Мох-мох,
А мені все пташки:
Тьох-тьох!..
10.06.2003