Вірші і музика Олега Стадніка
Ми йдемо, кохана,
Там,де шум трави,
Там, де шум трави
Наче в моря
Зацвіта признання,
А в його меди,
А в його меди
Світять зорі!
Дві зорі з тобою,
Дві зорі з тобою
Загадаєм просто на бажання,
Дві зорі на щастя,
Дві зорі на долю,
І одну велику на кохання!
Дві зорі на щастя,
Дві зорі на долю,
І одну велику на кохання!
Хоч весна чаклує,
І смієшся ти,
І схиляєшся
Знов до мене,
Як тебе люблю,
Розкаже хай душа
А вгорі жива
Зір-легенда!
Дві зорі з тобою,
Дві зорі з тобою
Загадаєм просто на бажання,
Дві зорі на щастя,
Дві зорі на долю,
І одну велику на кохання!
Дві зорі на щастя,
Дві зорі на долю,
І одну велику на кохання!