Не можу змиритись з думками
Про те, що я з іншого світу,
Не можу змиритись роками,
І це б”є по моєму повіту.
Набридло ходити кругами
Не хочу такого життя...
Безжально топтатись ногами
Й по жару змітати сміття.
Я хочу спокійно померти
Незважаючи на свій малий вік
Я мрію кохання натерти
і випити весь з нього сік!