Вірші і музика Олега Стадніка
Знай, кохана, знай,
Ти одна така на світі,
Знай, кохана, знай,
Ти моє натхнення світле,
Хай маючий плай
На ромені нам ворожить,
Знай, кохана, знай,
Я без тебе жить не можу!
Моя доле, моя доле,
Дорога моя любов,
Світанково, світанково
Ти мені смієшся знов!
Я ж дивлюся в чисте небо,
У казково-зриму мить,
Моя люба, лиш для тебе
Щастя огорну в блакить!
Моя люба, лиш для тебе
Щастя огорну в блакить!
Знай, кохана, знай,
На усі роки любові,
Знай, кохана, знай,
Ти для мене світ медовий,
Хай маючий плай
Розлива нам сонць багато,
Знай, кохана, знай,
Ти мойого слова свято!
Моя доле, моя доле,
Дорога моя любов,
Світанково, світанково
Ти мені смієшся знов,
Я дивлюся в твої очі,
В них казково-зрима мить,
Від світання і до ночі
Я тобою хочу жить!
Від світання і до ночі
Я тобою хочу жить!
ID:
348425
Рубрика: Поезія, Авторська пісня
дата надходження: 05.07.2012 23:26:24
© дата внесення змiн: 05.07.2012 23:30:31
автор: Максим Калина
Вкажіть причину вашої скарги
|