Вірші і музика Олега Стадніка
Наче янголята
Білі голуб'ята
В небі ніжно-чистім
П'ють ясну блакить,
Щось сказати хочуть,
Ніби щось пророчуть,
Бо такі охочі
Долі нам зріднить!
Застелю дорогу цвітом признання,
Буде без тривоги наше кохання,
Тільки будь зі мною, серцем люби,
Линьте над судьбою, щастя голуби!
Застелю дорогу цвітом признання,
Буде без тривоги наше кохання,
Тільки будь зі мною, серцем люби,
Линьте над судьбою, щастя голуби!
Білі голуб'ята
Обнялись крилато,
Бо такі щасливі
В своїх небесах,
На землі гостинній
Доленька в родині,
Будьмо й ми з тобою,
Як пташина й птах!
Застелю дорогу цвітом признання,
Буде без тривоги наше кохання,
Тільки будь зі мною, серцем люби,
Линьте над судьбою, щастя голуби!
Застелю дорогу цвітом признання,
Буде без тривоги наше кохання,
Тільки будь зі мною, серцем люби,
Линьте над судьбою, щастя голуби!