Вірші і музика Олега Стадніка
У дворі музики грали-
Там на посах дарували,
А в сльозах стояла мати:
Не плач доню, що ідеш ти
До чужої хати!
Не плач доню, що ідеш ти
До чужої хати!
Не плач, доню, не журися,
В тебе ж свято веселися,
Он розквітла, мов та роза,
Чом же мочать білий вельон
Золотисті сльози?..
Чом же мочать білий вельон
Золотисті сльози?..
Ой, любіться ж, мої діти,
Язикам злим не повірте,
Доню, все тулись до нього,
Ой, шануй же, моя доню,
Як себе так його!
Ой, шануй же, моя доню,
Як себе так його!
Щастя вам на довгу долю!
Як тебе сварила, доню,
Ти пробач, лиш згадуй світле,
Буде в тебе друга мама,
Не забудь про рідну!
Буде в тебе друга мама,
Не забудь про рідну!