Вірші і музика Олега Стадніка
Добрий день тобі, вербовий краю,
І дорога, що веде до школи,
Добрий день тобі, ясний розмаю,
І знайома стежечка у поле!
Добрий день вам, птиці й зелен-трави,
Добрий день тобі, рясний барвінку,-
Ви прийміть любов мою ласкаву,
Ось така я, вже я, Віталінка!
Здрастуй, хато батьківська рідненька,
Здрастуй, моя ластівко маленька,
Добрий день і знову цвіт барвінку,
Так вже світ цей любить Віталінка!
Доброту у людях привітаю,
Хай цвіте вона між нами часто,
І усім я людям побажаю,
Щоби стало в світі більше щастя!
Добрий день вам, птиці й зелен-трави,
Добрий день тобі, рясний барвінку,-
Ви прийміть любов мою ласкаву,
Ось така я, вже я, Віталінка!
Здрастуй, хато батьківська рідненька,
Здрастуй, моя ластівко маленька,
Добрий день і знову цвіт барвінку,
Так вже світ цей любить Віталінка!
ID:
348867
Рубрика: Поезія, Авторська пісня
дата надходження: 08.07.2012 00:10:02
© дата внесення змiн: 09.07.2012 12:34:53
автор: Максим Калина
Вкажіть причину вашої скарги
|