Задовбав , наш інетернет.
Вiрус ходе, наче шкет.
Бешкетує на вкруги.
Пудрить комповi мозги.
Поедає усi файли.
Плутає мiсцями смайли.
Де вiн взявся, той троян.
Що насіяв скрізь дурман.
Манітор потух, все згасло.
Як же вийшло це невчасно.
Ще й недав вірш , дописати.
Щож пiду у ліжко спати ....