Я колись повірив в чудо-
В тебе мила,пам`ятай
І ніколи не забуду
Наш з тобою перший май.
Твої очі чарівнії,
Трунок-мед твої уста.
І не згасить наші мрії,
Навіть осінь золота.
Май,май,май
Поєднав мене з тобою.
Май,май,май
Любов в серці зародив.
Май,май,май
Став нам казкою-весною.
Май,май,май
Нас коханням опалив.
В час чекань,у час розлуки,
Щоби скорше він минав,
Твої ніжні,теплі руки,
Я з любов`ю,споминав.
І тепер,у нашу осінь,
Твою осінь і мою,
Я скажу,бо серце просить:
-Я люблю тебе,люблю.