В календарі знайома дата,
Такий спекотний літній день.
Тебе я хочу привітати,
І многих літ співать пісень.
Роки летять – птахи у небо,
Роки пливуть – вода у море.
Вони прожиті так, як треба.
Бувало щастя, було й горе.
Траплялось всяке у житті,
Були і недруги, і друзі.
Дні сповнені і дні пусті,
Записані в життєвій книзі.
Бажаю щастя лиш тобі,
Здоров’я, радості, надії.
Будь переможцем по житті,
І хай здійсняться твої мрії.
Життя твоє візьми у руки,
Будь ковалем своєї долі.
Хай не буде́ в ньому розлуки,
Кохання вірного доволі.
В календарі знайома дата,
Яка чудова літня днина.
Я спробувала привітати
Таку близьку мені людину!