Двадцять третій день якогось дивного літа.Я збираюсь в бібліотеку.Проходжу парк і помічаю, що на дорозі жовті листки.Справді,дивно чого влітку жовті листки?Чого так холодно?Чого падуть дощі?Мені немає цьому поясненню.Весь день сидиш і думаєш,чого?!Осінь дуже розпоряджається посеред літньої жари.
А!Я знаю хто у цьому винний!Люди....такі черстві й холодні..ходять,говорять..а їх так хочеться симпатії.Думла,що так приверне свою attention.Я ніколи не любив осінь і справа тут не в....Просто симпатії їй потрібно.любові.