Стихла вулиця, рідна вулиця,
Перша зіронька вже сія,
Двоє любляться, серце тулиться
До мелодії солов'я...
Сон гойдається, пригортається
До вербиченьки, тільки двом
Спать не силонька, бо кохаються,
Наче лебеді над ставком...
Мов пташиною, пісня злинула, -
Заспівав він їй тихо знов,
Пісня серденька - пісня дивная
Перелилася у любов.
Від очей твоїх зірка тихая
У сльозу мою променить...
Будь коханою, стань утіхою -
Літо казкою пролетить.
1995
Олег Стаднік