Там, у вулиці на зап’ясті,
Перед ночі фатальним спуском
Хтось вчорашній шукає щастя,
Хтось на завтра бере мотузку.
Хтось купує коханій айстри,
Хтось букет на свою могилу.
У комірці сліпого майстра
Всім чогось та й не доліпили.
Хтось себе любить на ніч їсти,
Й це найгірша з поганих звичка…
…А в густій шевелюрі міста
Заплітають із доль косички.