http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=354854
( тема - з вірша Невгамовного)
Красиві мрії…, полотно бажань...
Я в тишині нічній коханням розмалюю,
Чекати в мареві думок палких зізнань
І знати – сум мине, тебе лиш поцілую.
І в лабіринтах снів твої сліди знайти,
Й поринути у світ казок дитячих щирих
І дотиком сліпим відчути – поряд ти,
Й зануритись в блакить очей цих милих.
Нехай летять роки нестримними вітрами
Проте не все здійсниться те,що ми бажали…
Красиві мрії… , і вони десь поряд з нами -
Й слова красиві…, що їх так і не сказали…
***************************************
Dum spiro spero… (Соавтор - Ветра)
Красивые мечты...Желаний полотно
Я в тишине ночной любовью разрисую...
Под кружевом ресниц мечтать лишь об одном -
Не чувствовать печаль, вдыхая поцелуи...
И в лабиринтах снов искать твои следы,
Вновь погружаясь в мир цветных и добрых сказок...
Слепым касаньем слов как капелькой воды
Чертить на стеклах нить как маленькую разность...
И пусть летят года ветрами озорными,
Пусть остывает кровь, меняют цвет глаза...
Красивые мечты...А где-то рядом с ними -
Красивые слова, что так и не сказал...
автор - Невгамовний