Краплинка дощу прилетіла на квітку,
І пташка зозуленька сіла на гілку,
І чуєш як вітер в деревах шумить,
Тонка павутинка як дзвоник дзвенить.
Мелодію чути дударика в полі
І звуки танцюють, неначе у колі.
Далеко летить, мчиться пісня над гаєм,
Неначе природа хорали співає.
То музику чути... Чудесні мотиви,
Що викликають душевні приливи.
І мрієш, і линеш в далекі світи,
Де музика буде с тобою завжди.
О, музико, мила, чарівна, казкова,
У мене почнеться з тобою розмова.
Про всі ті далекі-далекі світи,
Полинемо разом в забуті роки.
Згадаємо Баха, Шопена з тобою,
У них не була ти ніколи простою.
В мистецтві була ти завжди золотою.
Навіки залишся, прошу я, зі мною.
Полину з тобою я навіть в майбутнє,
Нехай все це стане навік незабутнє.
Хай музика грає і пісня лунає,
До неба, до сонця, до зірок злітає.
О музика мила, душевна, чудова,
З тобою потрібна щоденна розмова.
Навчиш нас із користю в світі цім жити,
Мистецтво прекрасне всім серцем любити.
2001р.