З Днем народження вітаю,
Здоров"я, щастя Вам бажаю!
Ваша сорок друга дата –
Це тільки справа розпочата.
Щоб справу всю зробити,
Треба більше ста прожити!
Втім, як бачимо ми всі,-
Ви завжди в своїй красі.
Літам своїм наперекір,
Ви збереглися до сіх пір.
Й видно з ніг до голови,
Що в чудовій формі Ви.
Щиро Ви зізнайтесь нам,
Як таке вдається Вам?
І розкрийте всім секрет,
Як збереглися без дієт?
Бо на жаль нам невтямки,
Як зберегти свої роки?
Що летять немов стріла
Й душу ранять, як бджола?
Зичимо, аби й надалі,
Ви так чудово виглядали!
І здоров"я Вам міцного,
Ще всіляких благ до нього.
Та здобутків Вам рясних,
Ще достатку повен міх.
Щоб, була така зарплата –
Більша, як в нар. депутата!
На Алясці купіть дачу,
З алмазами ще в придачу,
Купіть віллу в Межигір"ї,
ІЗ басейном на подвір"ї.
В Дубаях з шейхами шикуйте,
Грошей Ви Юля не рахуйте,
Бо гроші - це не основне,
Всі гроші - діло набувне!
Гроші можна малювати,
А потім їх відсканувати.
Грошей цих хочу я сказати
Вам не треба шкодувати!
А головне сканер купіть,
Й туди папірчик положіть,
Відскануйте вже багато,
Якщо не вистачить зарплати.
В жінок зарплати не хватає,-
Це кожний чоловік вже знає.
Зарплату, щоб у євро дали,
Й про премії не забували.
Вам всі бажають нині друзі,
Балдіти в Турції, в джакузі,
Та загаряйте Всі в Афінах
І катайтесь на дельфінах…
На Кіпрі теж відпочивайте,-
Про друзів всіх не забувайте.
Та не забудьте сканер ви,
На всякий випадок взяти.
І знову гроші намалюйте,
А потім візьміть відскануйте.
А як не вистачить на все,
Відсканувати можна ще.
Коп"юр тих, Юля не шкодуйте,
Все малюйте, та скануйте.
Щоб, як Басков - голос мали,
А як Чапкіс - танцювали.
Як " Рускі бабки" - жартували,
Як цей Пікассо - малювали.
Та, щоб любимий чоловік,
На руках носив весь вік!!!
ID:
356003
Рубрика: Поезія, Вірші до Свят
дата надходження: 08.08.2012 12:13:13
© дата внесення змiн: 30.03.2013 23:10:54
автор: Алла Баранкевич
Вкажіть причину вашої скарги
|