У діброві дивній-дивній,
Де ходила пава,
Де клонилась дика слива -
Плинув час ласкавий!
Плинув час привітний, чистий -
Час, аж кольоровий,
Бо заквітчаний
намистом
Павиним чудовим...-
Оперення ж бо те птиче -
Видиво із казки,-
З тої казки
брав я ласку,
Що так мрії
личить!..
Птиця та, мені здавалось -
Щойно з раю
вийшла..,
Аж в душі
перепиталось:
Щастя це
чи вище?!,
Вечоріло вже красиво
В павиній діброві,
Й тріпотіла
дика слива -
Знаєш,
як медово!..
2007
Олег Стаднік