Вже третій день благословляє дощ
Усі мої несмілі починання;
Змиває літо з вулиць міста, площ;
А серце прагне з Господом єднання.
Розкрилось Небо наді мною днесь
І дух мій крила вільно розправляє,
І тільки радість струменить з Небес.
…А дощ… А дощ – усе благословляє…
2011-09-09