Настане час - і ти і я
Зійдемось в світі двоє..,
А поки - лине повість ця
З дня мого в долю твою...
А поки плинуть ці думки
До подиху твойого -
Ось так рождаються рядки
Земного і святого!
Питання зайвого не дам,
Щоб гіркість не розлити,-
Чому душі твоїй, очам
Буває сумовито...
А ти надією схопись
За цю мою розмову -
І не сумуй,- мені
всміхнись,
Я ж зодягну в обнову
Тебе із ласки - так бува
В замрії світлій, дивній,
А з цим повір: такі слова -
Тобі, одній, єдиній!
2008
Олег Стаднік