Сьогодні ти від мене пішов,
Якусь лахудру собі знайшов.
Її не любиш ти, я знаю,
Та я їй роги обламаю.
Хай хлопців чужих не лапає,
Бо буде повна торба їй.
Ти також сильно не втішайся,
Від мене помсти дочекайся,
Бо ти падлюка ї бабій
І йти від мене ти не смій.
Ти – мерзотник, сволоч, падло!
Ударити б тебе кувалдой.
Ти, як нахабная скотина,
Ти, як заноза з деревини.
Така у тебе підла морда,
Неначе в виродка природи.
Ти – як свиня, або кабан,
Як неотесаний мужлан.
Ти – як підсолений кампот.
Ще ти не встиг відкрити рот,
А вже відчутно як смердить –
Мене від тебе аж тоншить!
З якоюсь сучкою зв’язався
І водки з нею налигався,
Та ще й привів її на танці!
Ви – як якісь неандертальці.
Вона ж якась бридка ропуха,
Зелена, дика, грязьні вуха.
Вона не вміє говорити,
Не те, що вже когось любити.
І кривонога й криворука,
І підла заздрісна тварюка.
У неї патла аж за сраку –
Нечесані, як у собаки,
Небриті ноги, косі очі,
Метрова талія «дівоча»,
Нещипані, широкі брови
І туфлі, як в коня підкови!
І можеш ти не хвилюватись.
Не буду з нею я змагатись.
Вона мені не конкурент,
Це ж зовсім інший контингент,
Вона для тебе – гідна кара.
Ви – просто ідеальна пара!
Яна Самчук
6-7 вересня 2006 року
А я думаю що емоцій якраз прекрасно, нафіг він тобі потрібен, дійсно, він знайшов собі кару, в тебе ще буде кавалерів вагон з причепом. Цей вірш треба зробити просто гімном розбитих стосунків
Kasyamaka відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00