Кохання ––- наркотик, від якого радіють,
Кохання ––- наркотик, від якого мліють,
Кохання ––- наркотик, від якого плачуть,
Сумують,балдіють –– від щастя, аж скачуть.
***
Кохання ––- наркотик,який пити не треба,
Кохання ––- наркотик,який приходить з неба...
Кохання ––- наркотик,який швидко діє,
Аж з розуму зводить і серце, аж мліє.
***
Кохання –– наркотик,від якого п"яніють,
Чому п"яні від нього всі,-- не розуміють...
Кохання наркотик,якого не кур"ять,
А, наче обкурені ходять і мар"ять.
***
Кохання ––- наркотик,якого не колять,
Та інєкцій ніяких на тілі не роблять,
Кохання ––- наркотик, від якого сміються,
Та плачуть, й коханню усі піддаються.
***
Цей наркотик приємний і солодний, й гіркий...
Цей наркотик легенький ,а буває й важкий.
А любов ,як наркотик,всі від неї залежні,
Та вважайте і будьте всі ви обережні...
***
Підкорилися коханню, всі мужчини і жінки,
Підкорилися любові, всі нації і всі віки.
Бо любов –– це той вогник,а серце - цей жар,
Як з"єднати їх разом,то буде -- ПОЖАР!!!
ID:
359611
Рубрика: Поезія, Лірика кохання
дата надходження: 24.08.2012 19:02:17
© дата внесення змiн: 24.08.2012 21:40:55
автор: Алла Баранкевич
Вкажіть причину вашої скарги
|