Недоосінь. Пальці літа у волоссі
Куйовдять прядки одиноких трав.
Грибок тоненьким голосом попросить,
Щоб лось його, бува, не розтоптав.
Птахи летять з підпалених кимсь гілок -
Тривожні співи чути за Десну.
А вчора, двоє на калині перепілок
Обговорили плани на весну.
Сади несуть за пазухами яблук.
Це збіг? - Не суть. Дощити почало.
Горять майорів розпашілі щоки.
Зів'яли мальви, не ціловані в чоло.
21.08.12 21.53