Чи гарно жити тобі в цьому світі?
Чи думаєш про стан у своїм сіті?
Я знаю нас таких вже не мільйон,
І Україну не чекає фінансовий підйом.
Та все ж таки живе народ в країні,
Хоча живем тепер в сараї, як ті свині.
Та дух патріотизму не вмирає,
А тільки люд його, чомусь, ховає.
Та не журись мій друже без причини,
Піднімемо з колін ми неньку – Батьківщину!
Бо ми Народній Рух – зірвемо з себе пути,
Згадаемо разом ми революцію і Крути!
На прикладі студентів тих – ми станемо у бій,
І Україну всі разом повернемо у стрій.
Великих і заможних крїн у цьому світі,
Щоб знали всі, як добре жити в українських сіті.
Повернемо ми мову, що вкрала в нас держава,
Покажемо усім яка історія й культура в нас цікава!
Доведемо ми всім, що зможем процвітати,
І пострадянський слід ми в змозі подолати!