А ти – не герой і не ангел,
І навіть інколи мене дратуєш,
А часом буваєш нахабним
І з багатьма конфліктуєш.
Ми вже знайомі так давно!
А я тебе не помічала.
Ми лиш сварились. Все одно,
Ну що би я тобі сказала?
Що я терпіть тебе не можу –
Але так хочу, щоб обняв.
Тебе ненавиджу, а може,
Я хочу, щоб поцілував?
Усі твої слова – насмішка,
Ти всіх постійно дістаєш,
Ти мовби та маленька кішка –
То дряпаєш, то заграєш.
Й сама не знаю чого хочу:
Щоби ти зник чи поруч був;
Жив де не бачать мої очі!
А, може, й там тебе знайду?..
24 грудня 2005 року
Яна Самчук