Напевно так життя чиєсь пройде
Без волі, всюдисущого прозріння
Слова розлились на папір. Мине
Твоє правдиве в світі розговіння.
Та ти не вічний. Все колись пройде
Забудуться в Шекспіра довгі милі
Непевність на напевно перейде
І все, здається, переходить в силу.
Та ти не вічний. Передай себе,
Пусти листом гуляти серед світу
Нехай цей лист у вічність попаде,
Терпенна чаша досі нерозлита.
07.09.2012 року Безвість