Севастопольский дурман,
під червоною зіркою.
Севастопольський обман
з Георгієвською начинкою
***
Я бачу небо-на небі хмари
Ось бачиш сонце - воно не гріє
Каміння лише мені шепоче:
Війна.
Війна.
Війна
Не скінчена війна
***
Мій Севастополь- любий друже
Пройшли роки-летять вітри
А ти стоїш неначе лицар.
Старий, іржавий, не гнучкий
***
За що тобі це покарання?
Чи стан війни як стиль життя?
І молодь швидко підростая-
вдягає твої брудні штани
***
Мій Севастополь-любий друже
Ти не курорт, ти і не порт.
Брудна ти зброя для роздору,
в руках злодюг і дураков.
***
Севастопольский дурман,
під червоною зіркою.
Севастопольський обман
з Георгієвською начинкою
P.S.
Нещодавно був у Севастополі, більше туди не хочу. Буду чекати поки помудрійшає...
Мудрість приходить зі старістю, але буває, що старість приходить одна.
----------------------------------------------------------------
Адреса фото - http://sevastopol.su/news.php?id=11022
Останнім сміється, зазвичай, той, хто "не доганяє" жарт
А у вірші я все "догнала"... тільки сумно... Теж не хочу в Севастополь... Але не проти в Саки поїхати
UA відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
не сумуйте... все буде гаразд... ще все попереду...