Як не хотів би я про неї не писати,
Мабуть така романтика душа.
Що кожне слово про любов повинне стати,
Щоб в кожному рядку вона була.
Ота любов котру я не ціную,
Я не терплю її,нічого в ній нема.
Те почуття котре в душі керує,
То лиш емоції,прив'язаність пуста.
Ця насолода,кращий з всіх наркотик,
І розчинившись в ньому я живу.
Від теплоти сердець,що стали одним цілим,
Я проти течії непомічаючи пливу.
Метелики у холоді вмирають,
Смак поцілунків лишиться завжди.
Зникає тихо,відчуття зникає,
І я не знаю куди далі йти.
Мені здається я не розумію,
Шукаю днями відповідь у ній.
Розбите в ціле склавши,
Я вірю їй...я знову вірю їй.
Є зайві слова...Прочитайте вірш вголос і якщо почуєте.що є,то підкоректуйте...Наприклад (одним) і є слова повторюються...Бажаю творчості і процвітання...
Демура відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
зайвих слів не буває,кожен по-різному просто читає!
Але ти живеш в реальному світі і твоє серце не просто механізм чи орган , що качає кров по судинах , ми під цим словом розуміємо щось більше ніж просто орган,чи не так?
Любов -це не просто прив*язаність і похіть! Я не згідна з цими словами..Любов треба цінувати...але треба розрізняти ще почуття...що любов, а що нещасна пародія на святе!
З рештою згідна...і шкода , що метелики на холоді вмирають
Демура відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Тьотка вікіпєдія за мене ахах: Любо́в — почуття приязності одного суб'єкта щодо іншого.